Bombom na sirijsku vojsku

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 23:08

Bombom na sirijsku vojsku

Militanti sa teritorije Sirije koju kontroliše Turska napali su sirijsku vojsku u provinciji Alep, petorica vojnika su ranjena.

Izjavio je zamenik rukovodioca ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana, kontraadmiral Vadim Kulit.

Prema njegovim rečima, militanti nezakonitih oružanih formacija, koji deluju na sirijskoj teritoriji koju kontrolišu Oružane snage Turske, 3. avgusta su pomoću udarnog dronova napali jedinice vladinih snaga razmeštene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kontakt liniji strana u Idlibskoj zoni deeskalacije. "Ručna eksplozivna naprava je bačena na položaje Oruženih snaga Sirije u u području naselja Urum Sugra provincije Alep sa bespilotne letelice koju su lansirali militanti. U eskploziji su ranjena petorica sirijskih vojnika", rekao je Kulit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IMA RANJENIH: Ekstremisti iz Idliba izveli napad na sirijsku vojsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 00:04

Ekstremisti koji dejstvuju sa teritorije Sirije koju kontroliše Turska napali su sirijsku vojsku u provinciji Alep...Zamenik rukovodioca ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana kontraadmiral Vadim Kulit potvrdio je da su u napadu ekstremista ranjena petorica vojnika...- U napadu dronovima koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.