Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad: Nije utvrđen datum mirovne konferencije

Sirijski predsednik Bašar al Asad rekao je u ponedeljak da još nije određen datum dugo odlagane međunarodne mirovne konferencije čiji je cilj okončanje rata u Siriji. "Za sada nema datuma, a aktuelne okolnosti ne idu u prilog održavanja konferencije", rekao je Asad u intervjuu za televizijski kanal "Al majadin", prenose agencije. Prema njegovim rečima, ima još mnogo otvorenih pitanja u vezi sa konferencijom poznatom pod nazivom "Ženeva dva".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Asad: Još nema uslova za mirovnu konferenciju!

Izvor: Press, 21.Okt.2013

"Koje grupe će učeštvovati? Kakva je njihova veza sa sirijskim narodom? Da li predstavljaju sirijski narod ili zemlje koje su ih stvorile", upitao je Asad, dodajući da "postoje mnoga pitanja o konferenciji", preneo je Asošijeted pres.. Asad je, kako prenosi Itar-Tas s, rekao da još nije usaglašen...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.