AMERIČKA KONGRESMENKA: Promena vlasti u Siriji nije u interesu SAD! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIČKA KONGRESMENKA: Promena vlasti u Siriji nije u interesu SAD! (FOTO)

Američka kongresmenka Tulsi Gabard, nedavno je posetila Siriju, pa se čak sastala i sa predsednikom Sirije Bašarom al-Asadom

Ona je takođe posetila nedavno oslobođena područja u gradu Alepu, i razgovarala sa civilima i vojnicima.

Tulsi Gabbard saying what no MSM journalist in America has the integrity and guts to say: the truth. pic.twitter.com/qSZc3YXntO

— Amir (@amiraminiMD) January >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 25, 2017

Nedavno je objavila poruku na svom sajtu kako je američka politika mešanja u Siriji kontraproduktivna i kako šteti interesima Sirije i SAD i da kao takva nije u interesu sirijskog naroda. Ona je ispričala kako je razgovarala sa brojnim Sirijcima koji su prošli kroz pakao rata i čiji su životi devastirani.

Thank You @TulsiGabbard for exposing the fact that OBAMA, McCain, Graham, Saudi Arabia, Turkey and Qatar have been funding Al Qaeda & ISIS. pic.twitter.com/nkNbRQggem

— P. J. (@Portosj81) January 26, 2017

Ljudi su je pitali:  - Zašto Sjedinjene Države i njeni saveznici pomažu Al Kaidu i druge terorističke grupe koje pokušavaju da preuzmu Siriju?

- Sirija nikad nije napala SAD. Već je to uradila Al Kaida.

Na ovo pitanje kongresmenka nije znala kako da odgovori.

Just Back From Syria, Rep. Tulsi Gabbard Brings a Message: 'There Are No Moderate Rebels'. https://t.co/Qye7XQSto7

— Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) January 26, 2017

Što se tiče sastanka sa Asadom, rekla je da u početku nije imala nameru da se sretne sa Asadom, ali kada je dobila priliku, osetila je da je to važno da učini. Ona tome dodaje i da bi čovek trebalo da se sretne sa bilo kim ako postoji šansa da pomogne kako bi se rat doveo do kraja. Rat koji je izazivao toliko patnje sirijskom narodu.

.@TulsiGabbard won't disclose who's paying for secret trip to Syria https://t.co/t33i0yOkqW pic.twitter.com/8W64TrpK1V

— POLITICO (@politico) January 19, 2017

Ona je zaključila svoju izjavu insistirajući da SAD treba prekinu svaku podršku oružanim opozicionim terorističkim snagama. Konkretno, rekla je da SAD moraju prestati da podržavaju teroriste koji uništavaju Siriju i njene ljude. SAD i druge zemlje koje su započele taj rat moraju se odmah zaustaviti.

- Mi moramo dozvoliti sirijskom narodu da se oporavi od ovog užasnog rata - rekla je ona.

Vesti iz Sirije i Iraka možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.