Sutra Majkrosoftova IT konferencija Sinergija 12

Izvor: Press, 22.Okt.2012, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra "Majkrosoftova" IT konferencija "Sinergija 12"

Najveća konferencija informacionih tehnologija u regionu jugoistočne Evrope, "Sinergija 12", počeće sutra u "Sava centru", u organizaciji "Majkrosofta", a pod sloganom "Muving ap" (Moving up).

Na svečanom otvaranju govoriće ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, predstavnici državnog vrha Republike Srbije, predsednik "Majkrosofta" za centralnu i istočnu Evropu Don Grantam, predsednik Upravnog Odbora "Fonda B92" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Veran Matić i generalni direktor "Majkrosofta u Srbiji" Jugoslav Pirić.

Na konferenciji će biti predstavljene nove tendencije u svetu informacionih tehnologija, a proteći će u znaku "klaud" platforme, kao osnovnog pokretača novih globalnih trendova, najavili su organizatori.

Dvodnevna konferencija biće podeljena na pet tematskih celina - "Baze podataka i poslovna inteligencija" (Database i Busineš Intelligence), "Razvojne alatke i tehnologija/Windows Azure platform", "Office 365, Office & Sharepoint/ Exćange and Lync/ Dynamics ERP & Dynamics CRM", "Windows Client & Windows Phone" i "Server, Management Tools & Security".

"Sinergija" će imati i humanitarni karakter, jer će delom proteći u znaku "Bitke za porodilišta", velike humanitarne akcije Fonda B92 za nabavku opreme porodilištima u više od 50 gradova širom Srbije. Svi učesnici konferencije moći će da kupe suvenire te akcije i tako doprinesu u borbi za živote i neometano odrastanje najmlađih sugrađana.

Na svečanom otvaranju biće najavljena i velika donatorska večera u novembru, tokom koje će, pod sloganom "IT industrija u bici za porodilišta", sve značajne IKT kompanije koje posluju u Srbiji dati doprinos ovoj akciji.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Danas “Majkrosoftova” IT konferencija “Sinergija 12”

Izvor: Blic, 23.Okt.2012, 12:01

Najveća konferencija informacionih tehnologija u regionu jugoistočne Evrope, “Sinergija 12”, počeće danas u Beogradu, u organizaciji “Majkrosofta”, a pod sloganom “Muving ap” (Moving up)...Na svečanom otvaranju u “Sava centru” govoriće ambasador Sjedinjenih Američkih Država u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.