ZNA SE ŠTA SE RADI DESNOM RUKOM Severina napravila HAOS na Instagramu! Pratioci je URNISALI komentarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 18:49

"ZNA SE ŠTA SE RADI DESNOM RUKOM" Severina napravila HAOS na Instagramu! Pratioci je URNISALI komentarima

Žestoke prozivke!

Severina je danas čestitala rođendan svom prijatelju, umetniku Dimitriju Popoviću i najavila njihovu ponovnu saradnju.

Međutim, ovaj pevačicin potez izazvao je pregršt negativnih komentara, pa je ona odlučila da se obračuna sa hejterima i da odgovori većini.

- Na današnji dan rođen je jedan od mojih najdražih slikara. Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalíjem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovom opusu "Salome", a uskoro će imati izložbu "Biblijske žene", na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena. Dragi Dimitrije, želim Vam sve najljepše povodom rođendana... Vidimo se na izložbi - napisala je pevačica, a njeni pratioci burno su reagovali nazivajući je promoterkom satanizma.

A post shared by Severina (@severina)

Slike Severine koje je napravio slikar Dimitrije Popović izazivaju brojne kontraverze u javnosti, a Severinini odgovori na prozivke postali su viralni.

"Nisam ja Marija Magdalena, nego ovde glumim neku Salomu. Zaboravite, komplikovano je"," Desničari, zna se šta se radi desnom rukom. Živeli desničari. Sve najbolje", samo su od nekih komentara koje je Severina napisala ispod fotografije.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.