Severina u providnoj haljini koja golica maštu FOTO

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 07:32

Severina u providnoj haljini koja golica maštu FOTO

Nizali su se komentari koji su hvalili kako izgleda.

Hrvatska pop pevačica za nastup u Velikoj Polani izabrala je smelu kreaciju koja joj po običaju savršeno pristaje.

Severina je podelila na svom Instagram profilu sliku u providnoj haljinu koja prati liniju tela i ima šliceve sa strane.

Ovaj atraktivan komad jje mnoge oduševio te su joj pisali prava "divotica od žene" i da "izgleda kao diva" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

Seve važi za jednu od najatraktivnijih žena javne scene na našim prostorima, a pored lepog lica, Severina ima i besprekorno izvajanu figuru, a jednom prilikom je otkrila kako se hrani da bi sačuvala lep izgled i vitak stas:

"Volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica", ispričala je jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Severina providnom haljinom zagolicala maštu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2022

Hrvatska pop pjevačica za nastup u Velikoj Polani izabrala je smjelu kreaciju koja joj po običaju savršeno pristaje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.