Severina u bolnici zbog prašine u oku?!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina u bolnici zbog prašine u oku?!

Prema pisanju makedonskih medija, Severina je završila u bolnici uoči prekjučerašnjeg nastupa u Strumici, pošto se požalila na jake bolove u oku.

Seve na nastupu u Strumici  

Oftalmolog, koji je od kuće hitno došao u bolnicu, konstatovao je da Severina u oku ima poveći komad prašine koji je "efikasnom intervencijom" odstranjen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Lekar je preporučio pevačici da odustane od sočiva nekoliko sati.

 

Ovaj problem nije uticao na Severinin nastup, koji je na gradskom trgu Goce Delčeva pratilo oko 20.000 ljudi.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Severina u bolnici zbog prašine u oku?!

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Prema pisanju makedonskih medija, Severina je završila u bolnici uoči prekjučerašnjeg nastupa u Strumici, pošto se požalila na jake bolove u oku.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.