Severina se oprostila od visokih potpetica? (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina se oprostila od visokih potpetica? (VIDEO)

Severina Vučković postala je zaštitno lice jedne kampanje. A kako i dolikuje najseksi trudnici, snimila je i zavodljivu reklamu za istu. Iako je u reklami ostala verna visokim potpeticama, priznaje da je počela da kupuje ravnu obuću. Trudnoća čini svoje!

Severina Vučković se uprkos trudnoći trudi da izgleda seksi. Ne odustaje od visokuh potpetica a to je pokazala i u novoj kampanji, za koju je snimila zavodljivu reklamu.

Ipak, pevačica je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i kako je počela da nosi ravne cipele koje baš nisu uobičajene u njenom ormaru.

Pogledajte nastup trudne Severine (VIDEO)

Trudna Seve peva u kući svojih fanova

Boris Novković: Severina jedva čeka bebu

- Izabrala sam pet novih pari niskih cipela prošle nedelje. U mom ormaru definitivno pobedu su odnele štikle, ali u ovom stadijum su mi dobro došle ravne cipele, rekla je dobro raspoložena trudnica za Index.hr.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina još uvek nema mučnine

Izvor: CrveniTepih.com, 27.Okt.2011, 00:15

Severina Vučković u sredu je predstavila butik  u Zagrebu kome je postala zaštitno lice kampanje i snimila  zavodljivu reklamu. Tim povodom je održala i promociju na kojoj se pojavila u elegantnoj uskoj crnoj haljini ističući svoj trudnički stomak i u zaista visokim potpeticama. Severina, koja...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Nataša Vojnović lice "Karoline Herere"

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2011

Jedna od najoznatijih naših manekenki Nataša Vojnović zaštitno je lice nove kampanje parfema VIP 212 modne kuće "Karolina Herera". ..U kampanji učestvuje i Džon Kortaharena, koji važi za najangažovanijeg muškog manekena u svetu mode trenutno, javljaju agnecije.Nataša će se pojaviti i u ulozi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.