Severina i Milan – priča sa srećnim krajem

Izvor: Dzungla.org, 21.Dec.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Milan – priča sa srećnim krajem

Ako je suditi po neočekivanoj izjavi Milana Popovića da „ludo voli svoju ženu u da je ona njegovo zlato sunce i duša“ na pomolu je veliko pomirenje. Severina ćuti

Da li će najintrigantinija ljubavna priča na Balkanu dobiti srećan kraj? Ako je suditi po neočekivanoj izjavi Milana Popovića da „ludo voli svoju ženu u da je ona njegovo zlato sunce i duša“ na pomolu je veliko pomirenje.
Dok on >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << u intervju za B 92 portal potpuno ogoljeno i neočekivano priča o svojim emocijama Seve, bar za sada, mudro ćuti:
- Koliko ja znam Milan je rekao da bi voleo da se pomiri sa Severinom, ali ne i da se to dogodilo – rekao nam je Tomislav Petrović, Severinin menadžer.
Na naše insistiranje da bar prokomentariše najlepše javno priznanje ljubavi on je rekao:
- Ne praktikujem da komentarišem Severinin privatni život. Ne verujem ni da će ona bilo šta da komentariše na tu temu, ali vam mogu reći da je dovoljno iz intervjua da se zaključi u kakvim su odnosima.
Podsećamo, Milan je u razgovoru za portal B92 između ostalog rekao:
- Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav… Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva.Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo našu vezu u interesu sreće našeg deteta i naše, nadam se, buduće dece.Mislim da sad, posle tačno dve godine našeg zabavljanja, kada smo napokon u stanju da razumemo kakav je naš karakter, mentalitet i naše vaspitanje, možemo da donesemo tu odluku tako da je ova mala pauza dobro došla da se shvati da je sreća našeg deteta najvažnija. Žao mi je samo što sam propustio tri meseca odrastanja svoga sina
Popović je otkrio da nije imao nikakvu vezu sa Marijom Karan i Anom Sakić.
- Informacije o mojoj „vezi“ sa Marijom Karan i Anom Sakić su izmišljotine –rekao je Milan i dodao da mu je žao što ih nije glasnije demantova i da će učiniti sve da vrati Severinino poverenje i njenu ljubav.
Milan Popović je istakao da veruje da je ljubav između Severine i njega prava, ali i da je obožava i da je „potpuno lud sa njom“.
- Ja verujem u ljubav i kad je srce u pitanju, ako je ljubav bila prava ona će uvek da postoji, kao zvezda na nebu, to ne može da se izbriše. Ja verujem da je ljubav sa Severinom prava, ludo volim svoju ženu i svog sina i mislim da na kraju krajeva ništa ne može da pokvari taj odnos. Severina je savršena majka koja je uspela da iskombinuje materinstvo sa svojim profesionalnim radom, dakle ona je savršena majka i profesionalna uspešna žena, ja joj se divim i obožavam i zbog jednog i zbog drugog.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.