Severina: S Milanom uživam u svakom trenutku

Izvor: Blic, 08.Jan.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: S Milanom uživam u svakom trenutku

SPLIT - Veza između hrvatske pevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića izaziva ogromno interesovanje javnosti u svim republikama bivše Jugoslavije i mediji prate svaki njihov korak. Zbog toga su odlučili da otputuju na dvonedeljni odmor u toplije krajeve kako bi se sklonili od novinara i fotoreportera.

Ipak, pre nego što su odleteli, Milan je boravio u Severininoj porodičnoj kući u Splitu, gde se upoznao sa njenom majkom Anom, koja je blagoslovila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vezu i izjavila da se nada da će njena najmlađa ćerka (od tri) biti srećna sa novim izabranikom.

Severina je za hrvatsku "Gloriju" pre nego što je krenula na put izjavila da idu na neko tajnovito i egzotično odredište, te da je veoma srećna i opuštena.

- Uživam u svakom danu i jako se veselim dužem odmoru jer je bilo dosta trke poslednjih dana - rekla je Severina.

Prema nekim navodima, oni su se Milanovim privatnim avionom uputili u Majami, gde on poseduje stan koji vredi 2,6 miliona dolara, ali par to nije želeo da potvrdi pošto im je najbitnije da se sakriju od očiju javnosti.

Pojavila se i prva zajednička fotografija Milana i Severine, i to iz njegovog aviona, kako sede u pilotskoj kabini. Popović je u ulozi pilota, ali nije poznato da li je on stvarno i upravljao letelicom.

Još jedna stvar koja je u žiži javnosti jeste bogatstvo Milana Popovića. Posle privatnog aviona, nekoliko klubova koje je posedovao, kao i brojnih nekretnina po svetskim metropolama, nedavno se otkrilo da u Splitu je uvezao i gliser dug 20 metara, marke "Sunseeker”. Gliser je star šest godina, a prošlog leta Milan ga je koristio tek dvadesetak dana. Nije poznato da li je Severina boravila na njemu, ali se zna da su bile zaposlene dve hostese. Gliser ima nekoliko kabina, kupatilo i šest kreveta i njegova cena je oko milion evra.

Spominje se i mogućnost njihovog venčanja. Severina je do sada nekoliko puta bila verena, a poslednju veridbu sa Slavkom Šajinovićem je prekinula pre nekoliko nedelja. Kao jedan od termina se pominje naredna jesen, a već su polako počele pripreme za venčanje, mada je to sve još na nivou spekulacija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prva fotografija Severine i njenog novog dečka!

Izvor: Tracara.com, 08.Jan.2011

Hrvatska pevačica Severina Vučković svojom novom vezom sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem puni stupce tabloida u regionu, a nedavno je objavljena i prva zajednička fotografija para. 'Srećna sam i opuštena. Uživam u svakom danu i jako se radujem dužem odmoru na nekom lepom i skrivenom mestu,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.