SEVERINA I KALU NISU SPREMNI: Duljaj pričao o problemima pred duel sa TSC-om

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 15:58

SEVERINA I KALU NISU SPREMNI: Duljaj pričao o problemima pred duel sa TSC-om

Derbi na premijeri u Bačkoj Topoli.

Trener Partizana Igor Duljaj pred sutrašnju premijeru u novoj sezoni Superlige protiv TSC u Bačkoj Topoli (21.00, Arena Sport), izrazio je zadovoljstvo odrađenim prelaznim rokom u kojem je dovedeno devet novih igrača.

Duljaj je na konferenciji za medije rekao da navijači verovatno nisu bili zadovoljni rezultatima u pripremnim mečevima, ali da je to bilo očekivano budući da je on već na prvom okupljanju rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma moguće da se započne proces sa jednom ekipom, odigraju utakmice sa drugom, a start prvenstva dočeka sa trećom, potpuno drugačijom ekipom.

Dinamika dovođenja novih igrača je bila takva da dvojica važnih fudbalera kao što su Severina i Kalulu, nisu spremni za napore koje nosi jedna prvenstvena utakmica:

- Severina i Kalulu ne mogu da izdrže u visokom ritmu 90 minuta. To su stvari koje mogu malo da nas poeremete. Kanute i ostali su u timu, rade, svi su spremni osim golmana Jovanovića koji je bolestan - rekao je Duljaj.

Prva provera nije mogla da bude teža.

- Sa TSC-om mora da se igra. Naravno, biće teško protiv vicešampiona, odličan tim, mlad i ambiciozan trener, uvek je tamo bilo dosta golova kad smo igrali. Naravno, biće teško ako izostane podrška navijača, ali ono što sam imao priliku da pročitam, mislim da će biti dobro i sa te strane - poručio je Duljaj.

Istakao je trener crno-belih na probleme koji ga muče i najavio još pojačanja:

 - U deficitu smo na poziciji krila. Mladi Jevremović je povređen. Takođe, imamo samo tri štopera, tako da hteli mi to ili ne, moramo da angažujemo jednog igrača na toj poziciji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.