Procurile nove eksplicitne fotografije Severine Kojić

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurile nove eksplicitne fotografije Severine Kojić

Procurile nove eksplicitne fotografije hrvatske pop zvezde Severine Kojić.

Pre 14 godina popularna pevačica doživela je veliku neprijatnost kada je u javnost dospeo njen navodni privatni snimak eksplicitnog sadržaja. Iako je taj video već zaboravljen, nove fotografije koje su se pojavile na intrenetu uzburkale su javnost.

Taman kada se spustila prašina zbog njenih nagih slika, koje su se u javnosti pojavile u avgustu, pevačica je ponovo u centru pažnje. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na jednom internet sajtu pojavile su se nove fotografije na kojima je Severina potpuno naga.

Pevačica se za sada nije oglašavala ovim povodom, te tako nije poznato ni kome je slala eksplicitne fotografije.

Severina nas je obradovala novim FOTKAMA pic.twitter.com/sysQ8oajA7— Bane (@Bumblb3e) 02. октобар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLICITNIJE NE MOŽE BITI! Pevačica ponovo u žiži skandala: Pogledajte NOVE PORNO FOTKE Severine Kojić! (FOTO 18+)

Izvor: Press, 03.Okt.2018

Ponovo je isplivao prljav veš Kebine snajke! . Pevačica Severina Kojić pre četrnaest godina našla se u žiži skandala o kojem i dalje bruji Balkan - tada je u javnost...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.