Pogledajte: Severina snimila provokativni video

Izvor: Poznati.info, 20.Jan.2013, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Severina snimila provokativni video

Severina Vučković nedavno je objavila dvanaesti studijski album “Dobrodošao u klub” koji je naišao na odličan prijem kod publike. Pored novih pesama pevačica je svoje obožavoce obradovala i novim promotivnim videom. Uz delove numera “Tango”, “Tarapana”, “Uzbuna” , za publiku su pripremljeni zanimljivi kadrovi u kojima je pevačica u provokativnim izdanju.

Uz delove numera “Tango”, “Tarapana”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << “Uzbuna”, za publiku su pripremljeni zanimljivi kadrovi u kojima je pevačica u provokativnim izdanju.

Nakon spota za “Uzbunu” usledio je novi video. Isečci pesama ilustrovani su zanimljivim fotografijama.

Pevačicu smo već navikli da gledamo u oskudnoj odeći, pa ni ovaj spot nije izuzetak, Severina se u njemu pojavljuje u veoma izazovnim kombinacijama.

Pogledajte> Severinin promotivni video albuma “Dobrodošao u klub”:  

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.