PRAVE BEBU Severina se podvrgla vestackoj oplodnji

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVE BEBU Severina se podvrgla vestackoj oplodnji

Sprska snajka posetila je poznatog hrvatskog ginekologa kako bi započela proceduru veštačke oplodnje.

Pop pevačica Severina Kojić pokušavala je sa svojim izabranikom Igorom da zatrudni prirodnim putem, a kako im nije uspevalo odlučila je da potražim pomoć.

Severina i Igor od prvog dana rade na potomstvu, ali im to nikako ne polazi za rukom. Zbog toga su posle svadbe intezivno počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da razmišljaju o vantelesnoj oplodnji. Nedavno su i prelomili pa je pevačica posetila svog ginekologa, koji je jedan od najboljih u Hrvatskoj, kako bi se sa njim dogovorila o svim neophodnim detaljima – otkrio je za “Srpski telegraf” izvor blizak pevačici.

Izvor je otkrio da je reč o ginekologu Draženu Lučingeru u koga Seve ima veliko poverenje.

Mlađani Keba u potpunosti podržava svoju suprugu, pa tako i sam jedva čeka da se ostvari kao otac.

– Uz odlučnost da se po drugi put ostvari kao majka, Kebina snajka ima ogromnu ljubav i podršku svog supruga Igora, ali i cele porodice, koja sve vreme s nestrpljenjem očekuje srećne vesti od poznatog para – zaključio je izvor.

Autor: N. Petričević

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.