POKLON U SARAJEVU: Severina se džekira u dresu Džeka

Izvor: Kurir, 15.Okt.2013, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON U SARAJEVU: Severina se džekira u dresu Džeka

Vučkovićeva od Edina dobila „desetku“ koju on nosi u Mančester sitiju s potpisom svih reprezentativaca BiH

Seve, sad si spremna za Premijer ligu.

Severina Vučković dobila je dres od najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine Edina Džeka. On joj je poklonio opremu koju nosi u svom klubu Mančester siti, a na kojoj su se potpisali svi reprezentativci Bosne i Hercegovine.

Naime, Seve je tokom boravka u Sarajevu, gde je imala koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Zetri, „zmajevima“ poželela sreću na današnjoj utakmici protiv Litvanije. Oni su joj se zahvalili svojim potpisima, i to na dresu fudbalera koga slavi cela Bosna. Ipak, nije dobila dres sa obeležjem BiH, već Džekovog kluba iz engleske Premijer lige. Posle koncerta Seve je pozirala u plavom dresu sa brojem 10.

- Džeko je posetio Severinu u njenoj garderobi posle koncerta i uručio joj svoj dres. Ona je bila toliko oduševljena da ga je odmah obukla i slikala se s podignutim palcem. Na dresu su joj fudbaleri Bosne napisali posvetu „Našoj dragoj Severini“ i svi su se potpisali - kaže dobro obavešteni izvor.

Fudbaler je s devojkom Amrom Silajdžić, poznatom manekenkom, uživao u Severininom koncertu, posle kojeg su se i družili. Pevačica je tom prilikom obećala Edinu da će danas u odlučujućoj utakmici za odlazak na Svetsko prvenstvo navijati za bosansku reprezentaciju.

Oduševila Sarajlije

Severina je u subotu održala koncert u prepunoj sarajevskoj dvorani Zetra, a posle se obratila fanovima porukom na Fejsbuku.

- Sarajevo, niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste nahranili moje srce u ovim danima kada ono slabi - napisala je pevačica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POKLON U SARAJEVU: Severina se džekira u dresu Džeka

Izvor: Dzungla.org, 15.Okt.2013

Vučkovićeva od Edina dobila „desetku“ koju on nosi u Mančester sitiju s potpisom svih reprezentativaca BiH OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.