Ovako izgleda Severina Vučković bez šminke! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Avg.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda Severina Vučković bez šminke! VIDEO

Atraktivna pevačica Severina Vučković veoma često je aktivna na društvenom mreži Instagram na kojoj je danas objavila video na kom nema trunku šminke!

Nesvakidašnji video pojavio se na Instagram profilu popularne Severine Vučković. Pevačica je na videu pod vodom i nema trunku šminke. ''Nema filtera, nema šminke, nema stresa'', napisala je pevačica u opisu.

Komentari su pozitivni kao i uvek:''Prelepost na delu'', samo jedan je od komentara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dok joj mnogi fanovi zavide jer ne mogu da urade to što radi ona, neki komentarošu da je Severinina i Igorova ljubav učinila čuda. Pogledajte:

No #filter. No #makeup. No #stress. #kaodajemorskavila #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Vučković (@severina) on Aug 10, 2015 at 3:13am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.