Ko je rođen za majku i ženu?

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je rođen za majku i ženu?

Jesu li u pitanju hormoni ili ko zna šta? Severina smatra da nije više toliko rođena za scenu, koliko za kuću i porodicu.

Sverina Vučković je u petom mesecu trudnoće sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. - Rodila sam se da budem žena i majka. Predodređena sam za to - kaže Severina u intervjuu za hrvatski RTL.Seve tvrdo da je trudnoća zaista drugo stanje jer joj se raspoloženje često menja.- Prava >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sam trudnica. Raspoloženje mi se često menja, petnaest puta u toku jednog dana! Često mi se jedu krastavci, ali i druge namirnice. Počeću više da jedem. Iako je na trudničkom bolovanju, Severina još pomalo radi u studiju.- Uskoro ću objaviti novi singl "Grad bez ljubavi", ali ne i album koji sam najavljivala u oktobru. Njegovo objavljivanje će pričekati. Usporila sam, jer mi tako prija i nijedne sekunde ne žalim za estradom - tvrdi Severina.Pevačica kaže da uživa u trudnoći i da vreme uglavnom provodi tako što "leži, šapuće vereniku, čita knjige, gleda filmove ..."- Za razliku od većine trudnica, nije mi bezveze kad mi pipaju i pomaze stomak. To mi je super i slatko jer mi se čini kao da mu se javljaju, a da će on to zapamtiti - kaže buduća mama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina: Rođena sam da budem žena i majka!

Izvor: medio.rs, 18.Okt.2011

Pevačica je tokom trudnoće promenila životne prioritete - sada tvrdi da nije rođena za scenu, već za kuću i porodicu!

Nastavak na medio.rs...

Severina: Rodjena sam da budem majka i supruga

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2011

Pevačica Severina Vučković koja se nalazi u petom mesecu trudnoće otkrila je u intervjuu za jedne hrvatske medije da uživa u trudnoći i da jedva čeka da postane majka. Takođe dodaje da su joj se u trudnoći promenili prioriteti i da sebe više ne vidi na sceni, već u ulozi majke i supruge.

Nastavak na Svet plus...

Ne žali za estradom! Severina: Rođena sam da budem žena i majka!

Izvor: Svet, 18.Okt.2011

naslov: . Ne žali za estradom! Severina: Rođena sam da budem žena i majka!. . . . excerpt: . Jedna najvećih zvezda sa ovih prostora, koja je u petom mesecu trudnoće sa srpskim biznismenom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.