Fanovi na FB: Severina se porodila?

Izvor: NaDlanu.com, 12.Feb.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi na FB: Severina se porodila?

Brojni fanovi hrvatske pop pevačice koji već danima iščekuju da se popularna Seve porodi, počeli su da joj čestitaju na njenom zvaničnom Facebook profilu.

Još uvek nema nikakvih zvničnih informacija iz izvora bliskih Severini i njenom suprugu Milanu Popoviću, niti su se hrvatski mediji oglasili ovim povodom. Ipak, njeni obožavaoci, od kojih neki tvrde da su vest čuli na radiju, od jutros na pevačicinoj Faceboook stranici postavljaju komentare poput: - Čestitamo!- >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Iskrene čestitke povodom malenog anđela koga si donela na svet...- Želimo sve najbolje mami i malenom anđelu... Da li neko od njih ima "insajdera" u splitskom porodilištu ili su nestrpljivi da podele radost sa svojom ljubimicom, saznaćamo uskoro...
Pogledaj vesti o: Severina,   Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Porodila se Severina?! Tomica Petrović: Seve se nije porodila

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2012

Iako još uvek nema zvanične informacije da se pevačica Severina Vučković porodila, na njenom Facebook profilu konstantno stižu čestitke fanova.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.