Elena Risteska: Imitacija Severine je jako zahtevan zadatak!

Izvor: Svet, 09.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elena Risteska: Imitacija Severine je jako zahtevan zadatak!

Makedonska pevačica Elena Risteska, učesnica druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato, otkriva nam kako je odlučila da prihvati učešće u šou i da li joj je bilo da teško da se uklopi u ekipu, obzirom da je ona jedini učesnik iz Makedonije.
Da li imaš tremu?
- Imam tremu pred nastup, zato što ne radim nešto što već znam, nego treba da imitiram nekoga, u ovom slučaju Severinu, a to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jako zahtevno.
Kako si odlučila da prihvatiš učešće u TLZP?
- Vrlo teško sam donela tu odluku, ali sam na kraju prihvatila jer sam shvatila da je to zaista veliki izazov. Kada gledate sa druge strane televizora vi mislte da je to lako, ali to zaista nije tako. Ja u ovom trenutku treba da budem fokusirana na tri stvari, glumu, pevanje i pokret, da bi uradila svoj zadatak, a na sve to kada znate da su i kamere upaljene, verujte mi, nije svejedno.
Da li specijalno priželjkuješ neki nastup za sebe?
- Ne znam, nisam toliko razmišljala o tome ali možda da nešto otpevam na turskom, kineskom, francuskom… Nešto što mi nikada ne bi palo na pamet da uradim, samim tim će izazov biti veći.
Kako si se uklopila sa ekipom takmičara, obzirom da si ti jedina iz Makedonije?
- Ekipa je čudesna i moram priznati da sam se super snašla, zaista su svi prema meni divni, kao da se znamo ceo život. Jedina stvar koja mi malo fali je to što nemam nikoga od svojih ovde, zapravo najviše mi fali moj muž, mada kad se radi o poslu ja sam veliki profesionalac, i sve svoje ostavim po strani jer se apsolutno predam zadatku. Mislim da ne postoji ništa što ne bih mogla da uradim.
Izvor: Prva TV
Foto: Promo/Prva
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.