Da li je ovo dokaz da su Severina i Igor pred razvodom?

Izvor: Tracara.com, 05.Jul.2021, 20:53

Da li je ovo dokaz da su Severina i Igor pred razvodom?

Više od godinu dana mediji besomučno govore o braku Severine i Igora Kojića – tačnije, niko zaista ne zna šta se dešava između njih. Od nagađanja da je pevačica napustila muža, pa do priča da ona ima novog partnera – nijedna od ovih informacija nigde nije potvrđena. Ono što je navodno tačno jeste da ne žive zajedno: Severina vreme provodi u Zagrebu, Igor u Beogradu, a beogradski mediji javljaju da je upravo ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << presudilo njihovom odnosuj. Navodno su nedavno odlučili da se rastanu, a tome u prilog ide činjenica da su se otpratili sa društvene mreže Instagram, gde su do prošle godine uživali da dele detalje iz braka, zajedničke fotografije sa putovanja i tome slično. Igor se nije ni oglasio nakon nedavne pljačke Severininog stana u Zagrebu, a nije prisustvovao ni njenoj proslavi rođendana. Dobro upućeni izvor tvrdi da je samo pitanje trenutka kada je rastava postati – i zvanična. The post Da li je ovo dokaz da su Severina i Igor pred razvodom? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

BRAK SEVERINE I IGORA DEFINITIVNO PUKAO?! Pevačica povukla ŠOK POTEZ i time sve rekla... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021

Ubrzo je i on uradio isto..Brak Severine i Igora Kojića u žiži je interesovanja već više od godinu dana...Da li su zajedno ili ne, javnosti nije poznato, ali je potpuno jasno da ih kilometri razdvojenosti sprečavaju da uživaju jedno u drugom. Ipak, iz dana u dan, sve više izgleda kao da su pevačica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.