Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola i Severina glavni gosti "Velikogospojinskih dana"

NOVI BEČEJ - Glavni gosti ovogodišnjih "Velikogospojinskih dana", koji se održavaju u Novom Bečeju od 21. do 27. avgusta, biće poznate zvezde estrade Severina i Zdravko Čolić - saopšteno je u Turističkoj organizaciji te opštine.

Prvi će, već sutra, nastupiti popularni Čola, a dan kasnije hrvatska pevačica Severina, oboje na Tiskom keju, s početkom u 21 sat.

Program, bogatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nego ikada, počeo je 21. avgusta otvaranjem izložbe slika Biljane Cincarević u Galeriji "Selo" pri Domu kulture, dok se danas održavaju teniski turnir, takmičenje tamburaša i majstora kotlića.

Zanimljivo je da će najbolji kuvari od oko 200 prijavljenih glasati za najuspešniju od 20-ak najavljenih tamburaških "bandi".

Subota je rezervisana za gađanje glinenih golubova, meč u savate boksu između Srbije i Hrvatske i druge manifestacije - do koncerta Čolića.

U nedelju, pre Severine, posetioci će moći da uživaju u etno bazaru i konjijadi, a u ponoć je predviđen i vatromet.

Peti dan "Velike Gospojine" namenjen je Vojvođanskoj gitarijadi, dok je za utorak najavljena duhovna muzika u izvođenju grupa "Ortodoks kelts" i "Sveti gral". Pre toga ulicama Novog Bečeja prodefilovaće old tajmeri i motociklisti.

Za kraj sedmodnevnog turističkog spektakla ostavljeni su 15. smotra paradnih zaprega, litije i velikogospojinsko bdenje, a uveče koncert novosadske grupe "Apsolutno romantično".

Organizatori smotre očekuju dolazak bar 100.000 posetilaca.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.