Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2020, 20:02

Čeka je još gori PAKAO! Severina neće VIŠE NIKAD viđati SINA!

Iako se Severina bori kako zna i ume da vrati starateljstvo nad sinom Aleksandrom, čini se da pevačica samo srlja u još veće probleme! MILAN JE SVAKI DAN PRIJAVLJUJE ZA PREKRŠAJE! Kako nam prenose izvori iz Splita, pevačica je prekršila mere koje su joj određene prilikom poslednjeg spora sa Milanom Popovićem koji se tom prilikom The post Čeka je još gori PAKAO! Severina neće VIŠE NIKAD viđati SINA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Šokantno: Severina očajna, tek neće viđati sina!?

Izvor: Tracara.com, 11.Jul.2020, 16:57

Iako se Severina bori kako zna i ume da vrati starateljstvo nad sinom Aleksandrom, čini se da pevačica samo srlja u još veće probleme! Kako nam prenose izvori iz Splita, pevačica je prekršila mere koje su joj određene prilikom poslednjeg spora sa Milanom Popovićem koji se tom prilikom izborio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.