Bare iz Majki: Severina je glupasta, a Rozga peva kao da se teli ovca

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bare iz "Majki": Severina je glupasta, a Rozga peva kao da se teli ovca

Muzičar Goran Bare sa svojim bendom "Majke" i njihovim albumom "Teške boje" ove godine je nominovan za najugledniju diskografsku nagradu u Hrvatskoj- Porin u čak 11 kategorija. Ipak, on veruje da on i Majke neće osvojiti nijednu nagradu, već će ta čast pripasti "ćubastoj" Seve i "napumpanoj" Jeleni Rozgi.

- Severina nema pojma o pevanju. Ona ima onu ćubu i to je to. Nije inteligentna, štaviše glupasta je, da izvini ona i njen muž. Primetili ste kako priča, kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tekstove ima - rekao je Goran Bare za hrvatski "Exkluziv" i dodao da bi Severinu rado "unakazio" u svom tok-šou "B strana".

Goran Bare i Majke i njihov album "Teške boje" ove godine su za Porin nominovani u 11 kategorija. Uprkos tome, Bare se ne nada pobedi već je ubeđen da će u svim kategorijama izgubiti.

- Ja vam kažem da nećemo osvojiti ni jednog Porina, bićemo najveći gubitnici. Dobiće ga neki Nikša Bratoš, svi će dobiti, samo mi ne - rekao je Bare.

On zbog toga nije tužan, već obećava da će svirati do kraja života i napraviti još bolji album.

- Porin će dobiti Jelena Rozga koja ne zna da napiše prosto proširenu rečenicu. Ona nije zvezda. Nju je Huljić umetno napumpao. Peva kao da se teli ovca. Jelena Rozga koja nema mozga dobiće Porin - rekao je Bare i dodao da ga ne zanima šta će bilo ko misliti o njemu zbog toga šta je rekao.

Iako do sada nije našao svoju bolju polovinu, Bare ne gubi nadu.

- Ja ću naći svoju saputnicu i mi ćemo živeti kao dva bela goluba- zaključio je i otkrio da zna da je u vezama jako težak i da zato žene s njim izdrže najviše dva dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Bare: Severina je glupasta, a Rozga nema mozga! (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2012

Goran Bare, koji je zadnjim albumom Teške boje s Majkama zaradio 11 nominacija za Porin, već je spreman na veliki fijasko na dodjeli ovih prestižnih nagrada, a svoje frustracije iskalio je tako što je i 'opleo' po kolegicama iz zabavne muzike, Severini i Jeleni Rozgi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Severina je glupa, a Rozga peva kao ovca

Izvor: Press, 27.Mar.2012, 01:17

Hrvatski muzičar Goran Bare iz benda „Majke", koji je u 11 kategorija nominovan za nagradu Porin, uveren je da neće dobiti nijedno priznanje, a za svoj neuspeh krivi Severinu Vučković i Jelenu Rozgu

Nastavak na Press...

Goran Bare: Severina je glupa, a Rozga peva kao ovca

Izvor: CrveniTepih.com, 27.Mar.2012

Hrvatski muzičar Goran Bare iz benda „Majke', koji je u 11 kategorija nominovan za nagradu Porin, uveren je da neće dobiti nijedno priznanje, a za svoj neuspeh krivi Severinu Vučković i Jelenu Rozgu - Bićemo najveći gubitnici, svi će dobiti nagradu osim nas. Severina nema pojma o pevanju. Ona...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.