Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2020, 16:49

ANABELA ATIJAS: Imala sam POTREBU da čujem oprost u KIJINOM glasu!

Kristina Kija Kockar bila je u žiriju „Zadrugovizije”, a najviše pažnje privukao je razgovor između nje, Anabele Atijas i Lune Đogani. OVO SU MNOGI ČEKALI! Anabela i Luna su za ovu „Zadrugoviziju” odabrale pesmu „Italiana” koju u orginalu izvode Severina i Ana Bebić. Svoje mišljenje o njihovom nastupu dali su i članovi žirija među kojima The post ANABELA ATIJAS: Imala sam POTREBU da čujem oprost u KIJINOM glasu! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZAPUŠILA USTA SVIMA! Kija Kockar kida kako peva! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2020, 12:58

Kristina Kija Kockar još jednom je pokazala zašto je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima! OTPEVALA ČUVENI HIT! Nakon uspešne turneje u Americi, poznata pevačica je odlučila da svoje pratioce obraduje videom u kome peva čuveni hit Wicked games koji je osamdesetih pevao Chris Isaak....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.