Postaje mantra da se dozvoljava takva komunikacija VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Postaje mantra da se dozvoljava takva komunikacija" VIDEO

Novi Sad -- Oštre osude na račun glumca Sergeja Trifunovića i njegovih poruka na Tviteru stigle su uglavnom iz vladajuće koalicije.

Podsetimo, novinarka Srpskog telegrafa podneće krivičnu prijavu protiv Trifunovića zbog toga što je nazvao ustaškom ku*vom i objavio njen broj telefona na Tviteru.

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sada Miloš Vučević kaže da je reč o neprimerenoj političkoj komunikaciji i jednom vidu nasilja u javnom životu prema onima koji misle drugačije.

Ono što dodatno zabrinjava je odsustvo osude, kazao je on i dodao da je reč i o širem sociološkom problemu. "Vi niste videli osudu od muškaraca pa i iz javnog života i postaje mantra da se u Srbiji apsolutno dozvoljava takav vid komunikacije", ksazao je Vučević.

Opširnije u VIDEO- prilogu.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.