Plan B - Iz Niša u Škotsku

Izvor: NC magazin, 09.Jul.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan B - Iz Niša u Škotsku


Na konkurs za kreativnu priču na temu „Plan B – bolji plan“ koji je trajao od 1. do 25. juna, prijavilo se više od 200 autora. Stručni žiri u sastavu: Sergej Trifunović, Tijana Pavlov, Miloš Milovanović i Igor Lazić, izglasao je rad „Zavrti globus u Nišu” Đorđa Stojanovića iz Niša za najkreativniji. Na Ballantine’s žurci, pobedniku je uručen nagradni vaučer za trodnevni put za dve osobe u Škotsku, kolevku Ballantine’s-a.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Završen konkurs za kreativnu priču

Izvor: Blic, 10.Jul.2010, 01:05

Na konkurs za kreativnu priču na temu „Plan B - bolji plan“ koji je trajao od 1. do 25. juna, prijavilo se više od 200 autora. Stručni žiri u sastavu: Sergej Trifunović, Tijana Pavlov, Miloš Milovanović i Igor Lazić izglasao je rad „Zavrti globus u Nišu“ Đorđa Stojanovića iz Niša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.