Rako, mani  se ćorava posla!

Izvor: Kurir, 08.Apr.2010, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rako, mani se ćorava posla!

Popularni likovi iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ Radašin i bata Milašin su braća po babine linije. A može i drugačije. Radoš Bajić i Raka Radović su isto to, al’ u stvarnom životu! Ovo je na imanju u Lisoviću otkrio političar iz Trstenika, a nama je celu priču potvrdio poznati glumac. Doduše, on zamera svom rođaku „farmeru“ što ga je uopšte pominjao i poručuje mu da se odma’ vraća kući, jer vreme je za setvu i ne može da se lenčari po kojekakvim rijalitijima.  
Pogledaj vesti o: Selo gori a baba se češlja,   Trstenik

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lazar Ristovski: Čast mi je što igram kod Radoša!

Izvor: Press, 09.Apr.2010, 00:22

Poznati glumac i reditelj Lazar Ristovski pojaviće se u sutrašnjoj epizodi popularne serije RTS-a „Selo gori, a baba se češlja" u liku Jovana, sina popa Stanislava .Lazar u razgovoru za Press otkriva kako je došlo do saradnje sa višegodišnjim prijateljem...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.