UPLETENA U SKANDAL! Seki Aleksić smeštaju zbog Kije!

Izvor: Press, 13.Apr.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPLETENA U SKANDAL! Seki Aleksić smeštaju zbog Kije!

Seka Aleksić jedna je od retkih javnih ličnosti koja ne želi da komentariše rijaliti programe. Pevačica je zato bila šokirana kada se pojavio tvit u kojem ona, navodno, pruža podršku Kiji Kockar.
Ja kao majka sam šokirana Macinim rečima upućenim Kiji Kockar. Podrška Kiji, a tebi, Maco, želim sve najbolje i opameti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se! – stoji u tvitu čiji se sadržaj odnosi na to što je Maca Diskrecija u žaru svađe stjuardesi rekla da nikada neće moći da ima decu zbog operacije koju je imala.

Ipak, ubrzo nakon što je sporni tvit preplavio društvene mreže oglasila se i sama Seka koja nije mogla da veruje da je neko iskoristio njeno ime u ove svrhe jer je reč o, kako sama kaže, fotomontaži.
Čime se ljudi bave??? Ovo je fotošop i ne nasedajte na gluposti i laži. Ovo nisam ja napisala – bila je kratka Aleksićeva.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.