Seka i Veljko imaju nove tetovaže!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2010, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka i Veljko imaju nove tetovaže!

Folk diva Svetlana Aleksić i njen verenik kik-bokser Veljko Piljikić ukrasili su ruke novim tetovažama! Popularni par, po uzori na svetske zvezde, nove crteže istetovirao je tik uz prošlogodišnji tatu, kad su na zglobovima desne ruke ispisali 18.07.09. - datum kada su počeli da se zabavljaju.

Seka je strastvena ljubiteljka tetovaža i samo tri meseca nakon što je na kažiprstu istetovirala "psst", čime je dušebrižnicima poručila da je vreme da ućute i prestanu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bave njenim životom, uradila je novu i to poprilično ekstremnu! Sudeći po fotografijama na kojima se vidi kako se tetovira, Seku je ovoga puta poprilično bolelo.

Aleksićeva je pre desetak godina po prvi put ukrasila telo tetovažom u obliku tribala, nekoliko godina posle toga na leđima je istetovirala ime svoje majke, a zatim je na nozi dodala novi tatu - početno slovo svog imena. Pre dve godine na plećki je istetovirala "Moje znanje je moja moć", a potom i zvezdice koje se protežu duž ramena. Iako ima desetak tatua, Seka je jednom prilikom izjavila da je tek počela sa tetoviranjem!


Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.