Seka: Karleuša je piskavi transvestit!

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka: Karleuša je piskavi transvestit!

AleksićevAleksićeva stala u odbranu Saše Popovića i na Fejsbuku izvređala svoju ljutu protivnicu a stala u odbranu Saše Popovića i na Fejsbuku izvređala svoju ljutu protivnicu.

Vrelo leto na estradi!

Nije se Seka Aleksić povodom poslednjeg sukoba između Saše Popovića i Jelene Karleuše oglašavala u medijima, ali zato je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Fejsbuk profilu stala na stranu vlasnika „Granda“ i žestoko oplela po svojoj ljutoj protivnici.

Njihovu svađu pomno je pratila iz prikrajka, a onda je iskoristila zatišje i - udarila.

- Ovaj bahati piskavi transvestit čini sve što može ne bi li zaradila mesto na naslovnicama tabloida. Spodoba jednim zamahom uspeva da uvredi ne samo ljude sa zavidnim karijerama već i namerno ili iz čiste gluposti čitavu populaciju koja ima problema s vidom. U maniru balave tinejdžerke, ova najluksuznija srpska sirotica sve ljude koji iz zdravstvenih razloga moraju da nose naočare etiketira i vređa - napisala je između ostalog Seka.

Istina, nije upotrebila Jelenino ime, ali ko je pratio medijski rat između nje i Popovića, kada mu je poručila: „Ćoro, ne smaraj!“, sasvim mu je jasno o kome i čemu je ovo Aleksićkino pisanije. I nije prvi put da na Fejsbuku redove posveti napadu na JK.

Međutim, Sekin atak nije uznemirio prozvanu pevačicu.

- Jelena je na turneji po primorju i ne želi da daje bilo kakav marketing dotičnoj personi - poručili su iz Karleušinog PR tima.

Do neke nove prozivke. Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest sa dve nepoznate: Jedna pevačica izvređala drugu pevačicu na Fejsbuku!

Izvor: Scandal.rs, 12.Avg.2010

Izvesna pevačica je juče na svom Fejsbuk profilu žestoko oplela po jednoj svojoj ljutoj protivnici. - Ovaj bahati piskavi transvestit čini sve što može ne bi li zaradila mesto na naslovnicama tabloida. Spodoba jednim zamahom uspeva da uvredi ne samo ljude sa zavidnim karijerama već i namerno...

Nastavak na Scandal.rs...

Seka Aleksić: Karleuša je piskavi transvestit

Izvor: CrveniTepih.com, 12.Avg.2010

Aleksićeva stala u odbranu Saše Popovića i na Fejsbuku izvređala svoju ljutu protivnicu Nije se Seka Aleksić povodom poslednjeg sukoba između Saše Popovića i Jelene Karleuše oglašavala u medijima, ali zato je na svom Fejsbuk profilu stala na stranu vlasnika „Granda“ i žestoko oplela po...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.