Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2020, 19:16

SCANDAL! otkriva: Šta je Seku NATERALO da se okrene BOGU!

Samo za SCANDAL! jedna rođaka Seke Aleksić rešila je da ispriča pravu istinu o Sekinoj veri! SEKA JE ISKRENA U SVOJOJ VERI! Naime, nju jako boli što mnogi imaju zlonamerne komentare na Sekinu otvorenu ljubav prema pravoslavlju koju nesebično deli i preko društvenih mreža, te nam je ispričala koliko je Seka u stvari dobra i The post SCANDAL! otkriva: Šta je Seku NATERALO da se okrene BOGU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Šta je Seku Aleksić nateralo da se okrene bogu

Izvor: Tracara.com, 27.Maj.2020, 10:02

Seka Aleksić možda i dalje peva lascivne pesme, no to ne znači da privatni život nije promenila iz korena poslednjih godina. Folk pevačica u potpunosti se okrenula bogu, a njen dom mnoge podseća na unutrašnjost crkve, jer se u svakom kutku nalazi poneko obeležje vere. Za tabloid Scandal, jedna...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.