Karleuša odala priznanje Seki!

Izvor: Dzungla.org, 01.Jun.2011, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša odala priznanje Seki!

JK: Nove pesme Cece i Brene su sr*nje, ali je zato Sekina super i ozbiljan hit! Uložila je veliki trud i prati trendove.

Folk pevačica Jelena Karleuša, posle višegodišnjeg medijskog rata koji je vodila protiv folk dive Svetlane Aleksić, odlučila je da zakopa ratne sekire i spusti loptu. JK je putem interneta odala priznanje Sekinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << radu, ali i Dare Bubamare, koje je do juče blatila u medijima!
Karleuša je usput ničim izazvana isprozivala nove pesme Svetlane Cece Ražnatović i Lepe Brene, koje su za samo dva dana oborile sve rekorde slušanosti.
Tako je „mala od skandala', kako sebe voli da zove, još jednom šokirala javnost, pa je na svom Fejbuk profilu napisala:
- Nisam očekivala baš ovoliko sranje od moje dve starije koleginice. Znate šta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić za ovo sranje? Ozbiljni hitovi - napisala je Jelena, što je izazvalo desetine komentara na njenom profilu.
Iako je godinama unazad otvoreno vodila medijski rat protiv Seke i Dare, Jelena je odlučila da preusmeri svoje bojno polje na druge dve koleginice. Karleuša je u jednom od komentara i obrazložila zašto je naprasno promenila mišljenje o dojučerašnjim metama svojih pogrdnih izjava.
- Dunja - drugačija, originalna i progresivna, Dara - odličan pevač i odlična nova pesma (kratko i jasno - hit), Seka - veliki trud, prati trend, a nova pesma je super... - ovim rečima iznenadila je Jelena svoje Fejsbuk prijatelje.
U želji da čujemo komentar pevačica koje je ishvalila Karleuša pozvali smo ih, ali one nisu želele da komentarišu. U pres-službi Seke Aleksić ukratko su nam rekli:
 
- Seka je preokupirana promocijom novog singla „Soba 22", a kao i do sada neće komentarisati ništa što je vezano za pomenutu osobu - naveli su u Sekinom PR timu.
Da podsetimo, medijski rat sa Sekom Aleksić Jelena je započela izjavama da je folk diva kopira u pokretima i ponašanju, pa je čak i njenu udaju za telohranitelja proglasila kopijom, kako kaže, njene izmišljene avanture sa telohraniteljem, zbog koje je okončala brak sa Bojanom Karićem.
Ništa blaža nije bila ni sa Darom, koju je optužila da na nastupima nosi njene iznošene krpice, nakon čega su počele uvrede i psovke koje su se godinama razvlačile po medijima.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.