Seku ispalio Grand!

Izvor: S media, 06.Avg.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seku ispalio Grand!

Spot za pesmu "Soba 22" pevačice Seke Aleksić sinoć nije emitovan na "ružičastoj televiziji", kako je ranije najavljivala.

Seka Aleksić je snimila spot, izjavljivala kako je samo ona imala ekskluzivno pravo na snimanje u Đavoljoj varoši, što se posle pokazalo kao netačno, svoje fanove "podgrevala" slikama sa snimanja da bi konačno pre par dana stiglo i zvanično obaveštenje da će spot biti pušten 5. avgusta u emisiji "Grand Show" na ružičastoj televiziji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Seki i bendu kazna 1.600 evra!

Gola Seka u kadi punoj mleka! (FOTO, VIDEO)

Seka Aleksić: Egipćanka u Đavoljoj Varoši (FOTO)

Fanovi na Sekinoj "Fejsbuk" stranici su izražavali svoje nezadovoljstvo.

- "Pa gde je taj spot? ", "Sekooo, zaboravili su te" , " Ma daj gledam gluposti tri sata i ništa od spota", moglo se pročitati među komentarima. A od Seke ni traga ni glasa!
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grand ispalio Seku!

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2011

Spot za pesmu "Soba 22" pevačice Seke Aleksić sinoć nije emitovan u emisiji "Grand Show"

Nastavak na medio.rs...

Možda su alergični na magareće mleko? Grand ispalio Seku Aleksić!

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2011

Seka Aleksić je snimila spot, izjavljivala kako je samo ona imala ekskluzivno pravo na snimanje u Đavoljoj varoši, što se posle pokazalo kao netačno, svoje fanove 'podgrevala' slikama sa snimanja da bi konačno pre par dana stiglo i zvanično obaveštenje da će spot biti pušten 5. avgusta u emisiji...

Nastavak na Scandal.rs...

Grand ispalio Seku?!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2011

Seka je snimila spot, izjavljivala kako je samo ona imala ekskluzivno pravo na snimanje u Đavoljoj varoši, što se posle pokazalo kao netačno, svoje fanove "podgrevala" slikama sa snimanja da bi konačno pre par dana stiglo i zvanično obaveštenje da će spot biti pušten 5. avgusta u emisiji "Grand...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.