Zemljotres pogodio Bugarsku

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres pogodio Bugarsku

Zemljotres jačine četiri stepena po Rihterovoj skali pogodio je jutros Bugarsku, saopštila je Služba za civilnu zaštitu.

Epicentar potresa bio je 330 kilometara jugoistočno od Sofije, prenela je agencija BTA.

Zasad nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres u Bugarskoj

Izvor: Blic, 23.Avg.2010

Zemljotres jačine četiri stepena po Rihterovoj skali pogodio je jutros Bugarsku, saopštila je Služba za civilnu zaštitu. ..Epicentar potresa bio je 330 kilometara jugoistočno od Sofije, prenela je agencija BTA...Za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti.

Nastavak na Blic...

Zemljotres u Bugarskoj

Izvor: RTS, 23.Avg.2010

Bugarsku pogodio zemljotres jačine četiri stepena Rihterove skale. Za sad bez izveštaja o žrtvama i šteti. ..Zemljotres jačine četiri stepena po Rihterovoj skali pogodio je Bugarsku, saopštila je Služba za civilnu zaštitu...Epicentar potresa bio je 330 kilometara jugoistočno od Sofije, prenela...

Nastavak na RTS...

Snažan zemljotres pogodio Meksiko

Izvor: Blic, 24.Avg.2010, 09:30

Zemljotres jačine 6,1 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas obalu Meksika, a, zasad, nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti...Epicentar potresa bio je u Tihom okeanu, 280 kilometara zapadno-jugozapadno od grada Siuatlan, u državi Halisko, na dubini od 10 kilometara, naveo je Američki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.