UDES KOD ČAJETINE: Auto sleto sa puta, vozač na mestu mrtav

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2019, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD ČAJETINE: Auto sleto sa puta, vozač na mestu mrtav

Slaviša vozio automobil marke "Seat" sa užickom registracijom, sleteo je sa puta i umro je na licu mesta SLAVIŠA K (44)poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Rutine kod Čajetine.Pročitajte još: Vozač „autobusa smrti'': Ne mogu da objasnim kako nisam video vozČovek je vozio automobil marke "Seat" sa užičkom registracijom, sleteo je sa puta i umro je na licu mesta. (informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Težak udes kod Čajetine, vozač na mestu mrtav

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Čajetine poginuo je Slaviša K. (44) kada je njegovo vozilo sletelo s puta, javili su beogradski mediji...Foto: MONDO..On je upravljao automobilom marke "seat" užičkih registracija kada se desila nesreća...Od teških povreda preminuo je na licu mesta...RHMZ: Upozorenje,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.