Ubijen otac Sava Miloševića

Izvor: B92, 11.Jun.2011, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen otac Sava Miloševića

Bijeljina -- Otac fudbalera Sava Miloševića Steva ubijen je prošle noći u selu Glavčice kod Bijeljine, saopštila je bijeljinska policija.

Njega je ubio njegov otac, osamdesettrogodišnji Savo Milošević.

Ubistvo se desilo sinoć u dvorištu porodične kuće u mestu Glavičice, kod Bijeljine, u Republici Srpskoj u BiH. Portparol Centra javne bezbednosti Bijeljina Dragomir Perić rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izbila svađa između oca i sina, nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, pogodivši ga u grudi.

Perić je nave da je Stevo Milošević preminuo na putu za bolnicu. Policija je uhapsila Savu MIloševića, koji će posle kriminalističke obrade biti predat Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Molba medijima

Savo Milošević zamolio je sredstva informisanja da u velikoj nesreći koja je zadesila njega i njegovu porodicu pokažu obzir i čovečnost prema porodici kako se nepodnošljivi bol ne bi još više uvećavao.

Uz sve razumevanje za potrebe medija, proslavljeni srpski fudbaler je zamolio medije "da poštede porodicu i daju joj vremena da se suoči sa tragedijom i makar malo pribere", navodi se u pisanoj molbi porodice dostavljenoj Tanjugu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen otac Save Miloševića

Izvor: Politika, 11.Jun.2011

Osamdesettrogodišnji Savo Milošević ubio je svog sina Stevu Miloševića, oca srpskog fudbalera Save Miloševića, saopšteno je iz bijeljinske policije...Ubistvo se desilo sinoć u dvorištu porodične kuće u mestu Glavičice, kod Bijeljine, u Republici Srpskoj u BiH...Portparol Centra javne bezbednosti...

Nastavak na Politika...

Ubistvo u Leskovcu

Izvor: RTS, 11.Jun.2011

Jedan 30-ogodišnji mladić ubijen prošle noći u centru Leskovca, a njegov vršnjak, koji je uboden nožem u stomak, ima lakše povrede. Zbog sumnje da je, posle svađe, napao dvojicu mladića na keju pored Veternice, uhapšen 31-ogodišnji mladić. ..Leskovačka policija uhapsila je M.I. (31), zbog...

Nastavak na RTS...

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U LESKOVCU

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011

BEOGRAD - Leskovačka policija uhapsila je M.I. (31), zbog sumnje da je prošle noći smrtno ranio V.Đ. (30), a B.S. (30) lakše povredio...BEOGRAD - Leskovačka policija uhapsila je M. I. (31) zbog sumnje da je prošle noći smrtno ranio V.Đ. (30), a B.S. (30) lakše povredio...Policija je saospstila...

Nastavak na Kurir...

Tragedija u porodici Save Miloševića

Izvor: CrnaHronika.rs, 12.Jun.2011, 10:59

Deda proslavljenog fudbalera Save Miloševića ubio je u petak uveče ispred porodične kuće kod Bijeljine Savinog oca, pucnjima iz puške, javili su mediji u Republici Srpskoj. Savo Milošević (83) pucao je u Stevu Miloševića (58) ispred kuće u mestu Glavičice, nedaleko od Bijeljine.Kako je preneo...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.