Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 15:46

POTPISAO SAVO: Milošević ima novi klub

Veliki izazov.

Ono o čemu se danima šuškalo, dobilo je zvaničnu potvrdu. Nekadašnji trener Partitzana i proslavljeni reprezentativac, Savo Milošević, novi je trener Levskog iz Sofije, pišu bugarski mediji.

Miloševićev ugovor stupa na snagu 15. juna. Deo njegovog štaba može da postane i Elin Topuzakov, koji Levski privremeno vodi posle odlaska Stanimira Stoilova.

Prvi pomoćnik Sava Miloševića trebalo bi da bude Albert Nađ, koji mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomagao i u Partizanu. Levski je ukupno bio 26 puta prvak Bugarske, ali titulu čeka od 2009. godine, tako da će Milošević imati težak zadatak.

Savo Milošević biće šesti Srbin na čelu Levskog. Pre njega Plave iz Sofije vodili su Ljupko Petrović, Ratko Dostanić, Slaviša Stojanović, Slavoljub Muslin i Slaviša Jokanović.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.