Milošević pred Astanu: Želimo pozitivan rezultat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević pred Astanu: Želimo pozitivan rezultat

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred polazak u Kazahstan na meč drugog kola Lige Evrope protiv Astane, rekao je da tim razmišlja samo o rivalu, a ne dužini puta.

"Isključivo razmišljamo o protivniku. Završena je analiza, dugo smo pratili Astanu, ostalo je još dva dana do utakmice. Jako je bitno da imamo celu ekipu na okupu, a drugo što je bitno jeste da ćemo morati da damo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << maksimum ako želimo pozitivan rezultat, a želimo ga. Astana je protivnik po meri, kao i AZ Alkmar, to su timovi sa kojim možemo izaći na kraj ako damo svoj maksimum. Nadamo se da ćemo ostvariti rezultat koji će nam omogućiti borbu za nastavak takmičenja u LE", rekao je Milošević novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Trener crno-belih istakao je da je Astana ekipa koja se ne sme potceniti.

"Astana je ekipa koja je došla iz drugog šešira, ispred Alkmara i nas je po rangu. Teško je objasniti ljubiteljima fudbala u našoj državi da je to ozbiljna ekipa koja svake godine igra Evropu. Ako bih pričao o snazi Astane onda bi ljudi rekli da tražim opravdanje. Čeka nas težak meč, ali ako budemo pravi možemo da izađemo na kraj sa njima", rekao je Milošević, koji je na pitanje da li će Partizan kao i do sada biti ofanzivan, odgovorio da će i u Kazahstanu biti "vrlo slično".

Meč između fudbalera Astane i Partizana igra se u četvrtak od 17 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.