Milošević pred AZ: Lupao sam čaše zbog malera...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević pred AZ: Lupao sam čaše zbog malera...

Trener Partizana Savo Milošević, pred meč prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara, rekao da su svi igrači spremni i ako daju svoj maksimum mogu da se nadaju dobrom rezultatom.

"Iskoristili smo pauzu u prvenstvu da se spremimo za ono što nas čeka. Nekako smo uspeli da juče i prekjuče na terenu imamo 29 igrača. Spremnih i ornih, bez ijedne povrede. Juče sam po stadionu lupao čaše zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << malera. To je dobra stvar pred ovaj niz utakmica koji nas čeka, da imamo sve igrače na okupu", rekao je Milošević na konferenciji za medija u Humskoj.

On je istakao i da njegov tim dobro zna šta ga očekuje u sutrašnjoj utakmici.

"Izanalizirali smo AZ Alkmar dobro, Cvetković je bio i na njihovoj poslednjoj utakmici u Holandiji. Imamo praktično kompletnu i jasnu sliku šta nas čeka. Očekujem da pre svega damo svoj maksimum, a ako tako bude, verujem da možemo doći do dobrog rezultata", rekao je Milošević.

Milošević je za AZ Alkmar rekao da je klasičan predstavnik holandskog fudbala.

"Jedna od ekipa koja ne odustaje od igranja u bilo kojoj fazi. Ekipa koja je na svakom delu terena ofanzivno orijentisana. Sve ono što igra većina holandskih ekipa."

Prvotimac Nemanja Miletić rekao je da ima dobar osećaj pred sutrašnji meč i da se nada pobedi.

"Moja očekivanja su uvek velika. Imali smo analize, imaćemo ih danas. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo na ovoj utakmici nego i u grupi. Očekujem jednu pravu utakmicu, mislim da možemo da ih dobijemo. Imam dobar osećaj. Očekujem pobedu", rekao je Miletić.

Crno-beli će i ovaj susret igrati bez publike, a dozvolom UEFA na stadionu će biti prisutna deca do 14 godina.

Očekuje se da će oko 20.000 dece iz Srbije i Republike Srpske biti sutra na tribinama.

Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se sutra u Humskoj od 21 sat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.