Milošević: Da nastavimo gde smo stali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2020, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Da nastavimo gde smo stali

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je cilj ekipe da nastavi tamo gde je stala u jesenjem delu prvenstva, ali i da očekuje još bolju igru.

Crno-beli su danas počeli pripreme pred proleći deo sezone, a na Miloševićevom spisku našao se 31 fudbaler, koji će odraditi dvonedeljne pripreme u Turskoj.

"Očekivanja su da nastavimo gde smo stali. Rezultati u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << periodu su bili dobri, mogli bi biti i bolji. Uspelo smo da napravimo kvalitetnu igru i što je najbitnije napravili smo dobru osnovu. Mislim da možemo još bolje da igramo, nismo bili u situaciji da uigramo tim. Sada su svi igrači došli od prvog dana, fizički spremni i moći ćemo da popravimo sve taktičke detalje. Neće biti koncepcijskih promena. U pitanju su mali detalji, sitnice i probaćemo da sve to izgleda za 20-30 posto bolje nego što ste videli u prvom delu sezone", rekao je Milošević na početku obraćanja novinarima u SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da će biti pojačcanja na nekim pozicijama, kao i da će neki igrači morati na pozajmice.

"Ideja je bila da ostanemo sa ekipom koju imamo i da se eventualno pojačamo na dve ili tri pozicije. Na tome radimo, nećemo žuriti. Letos smo 10 igrača precrtali i sada ćemo cetvoricu i petoricu poslati na pozajmice. Gledaćemo da dovedemo igrače koji će doneti kvalitet, a neće narušiti ono što već imamo. Sada prilazimo tome lagodnije, jer imamo oformljen tim. Strance sada nećemo dovoditi, jer već imamo četvoricu koja su nas u prethodnom periodu zadužila. Ne želim starance koji će sedeti na tribinama", rekao je Milošević koji je upitan i za Slobodan Rajkovića, koji je se spremao sa crno-belima, a koji još uvek nije pronašao klub.

"Rajkovića ćemo sačekati još neko vreme. Ne bih ga ceckao baš do kraja prelaznog roka, ali probaćemo da završimo to, jer je već dva meseca trenirao sa nama".

Milošević je naveo i da Partizan ima ponude za nekoliko igrača, ali da prodaje stranaca neće biti.

"Imamo nekoliko ozbilnjih ponuda za igrače, ali odbićemo ih jer želimo da ih zadržimo. Za Sadika imamo sada ponudu od 7-8 miliona evra, ali nema šanse da ga prodamo za taj novac. Ako neko ponudi više, 15 miliona, možda ćemo ga pustiti", rekao je Milošević.

Milošević je upitan i da prokomentariše izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića o kvalitetu stranaca Partizana.

"Zaista sam se trudio da ne komentarišem izjave iz suparničkog tabora. Moje izjave su uvek bile korektne prema svim zavničnicima Zvezde i treneru, tako će i ostati. To šta će neko iz Crvene zvezde da kaže, to je njihov problem. Trenutno se nalazimo na Partizanovom trening centru i želim da se bavim samo sobom", zaključio Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.