Izvor: B92, 18.Maj.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dedi Save Miloševića 9 god. zatvora

Banjaluka -- Savo Milošević, deda srpskog fudbalera Save Miloševića, osuđen je u Okružnom sudu u Bijeljini na devet godina zatvora zbog ubistva sina Steve Miloševića.

Savo Milošević (84), iz sela Johovac kod Bijeljine, u junu prošle godine ubio je sina Stevu (68), oca fudbalera Save Miloševića.

Obrazlažući presudu, sudija Mensur Đonlić rekao je da je tužilaštvo dokazalo krivicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << optuženog.

U presudi se navodi da je Savo Milošević sina usmrtio posle porodične svađe, odnosno da ga je prvo ranio nožem, a onda u njega pucao dva puta iz puške M-48, nanevši mu smrtonosne povrede.

Osuđeni Milošević može se žaliti Vrhovnom sudu BiH.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo Milošević osuđen na devet godina zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2012

BANJALUKA -..Savo Milošević, deda srpskog fudbalera Sava Miloševića, osuđen je danas u Okružnom sudu u Bijeljini na devet godina zatvora zbog ubistva sina Steve Miloševića...Savo Milošević (84), iz sela Johovac kod Bijeljine, u junu prošle godine ubio je sina Stevu (68), oca fudbalera Sava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dedi Sava Miloševića devet godina zatvora

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2012

Savo Milošević, deda fudbalera Sava Miloševića, osuđen je danas u Okružnom sudu u Bijeljini na devet godina zatvora zbog ubistva sina Steve Miloševića.

Nastavak na Radio 021...

Savo Milošević osuđen na 9 godina zbog ubistva!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2012

U presudi se navodi da je deda poznatog fudbalera sina usmrtio posle porodične svađe, odnosno da ga je prvo ranio nožem, a onda u njega pucao dva puta iz puške M-48, nanevši mu smrtonosne povrede

Nastavak na Telegraf.rs...

Deda Save Miloševića osuđen na devet godina

Izvor: Press, 18.Maj.2012

Deda i imenjak proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića osuđen je juče na devet godina zatvora zbog ubistva sina Steve 10. juna prošle godine. Bivši igrač Partizana, kao ni ostala rodbina optuženog, nisu bili u sudnici, jer se cela familija još ranije odrekla Save Miloševića

Nastavak na Press...

Savo Milošević dobio devet godina zatvora!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2012, 07:02

Savo Milošević (84), deda istoimenog proslavljenog igrača, prošle godine posle svađe iz puške ubio fudbalerovog oca Stevu..zoom..BIJELJINA - Pravda!..Savo Milošević (84), deda poznatog fudbalera Save Miloševića, osuđen je juče u Okružnom sudu u Bijeljini na devet godina zatvora jer je 10....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.