Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

Izvor: PRObjave.com, 08.Maj.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog brenda SAROSSOW, pod imenom „Timeless poetry", bilo je inspirisano najlepšim stihovima o ženama. Kroz istoriju, žene su konstantno inspirisale razne umetnike - pisce, vajare, slikare, muzičare... Ženska lepota i ženska ćud uvek su bile neiscrpan izvor za stvaranje umetničkih dela, od kojih su mnoga postala bezvremenska. Mnogi stihovi o ženama koji su nastali pre nekoliko stotina godina i dalje imaju istu „težinu" i lepotu. Upravo to je ono što i jedna modna kolekcija treba da prikaže da bi se žene u njoj pronašle.
U novoj SAROSSOW kolekciji dominiraju lepršavi, romantični materijali i boje, kao i krojevi u kojima gracioznost ženske figure dolazi do izražaja. Kao što je slučaj i sa svim ranijim kolekcijama, haljine imaju dosta detalja ručne izrade, a konkretno u ovoj kolekciji upotrebljeni su zlatni i srebrni ručni vez. Kako je rekla dizajnerka brenda SAROSSOW, Slađana Starčević, „Uglavnom se vodim svojim unutrašnjim inspiracijama i idejama koje me trenutno ponesu. To i jeste suština umetnosti i ono čemu teže gotovo svi modni dizajneri koji žele da imaju svoj lični pečat. Jako mi je važno da SAROSSOW haljine žene mogu da prepoznaju, i što je još bitnije - da se pronađu u njima. U protivnom ostajete na nivou umetnosti radi umetnosti, a mnogo važniji nivo je konekcija sa ljudima. Tada i osetite pravo zadovoljstvo stvaralaštva i imate inspiraciju da stvarate i dalje."
Haljine iz ove kolekcije, kao i još mnogo elegantnih haljina brenda SAROSSOW u kojima ćete se sigurno osećati posebno možete pronaći na 1. spratu u TC Millennium, na adresi Kneza Mihaila 21a, Beograd.
Web: www.sarossow.com
Instagram: @sarossow
Facebook: @sarossow
SAROSSOW
Kneza Mihaila 21A, Millennium Shopping Center
11000 Beograd
Tel: +381 63 8567 355
Email: office@sarossow.com
Web: www.sarossow.com
Kontakt:
Slađana Starcević

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.