Upravljanje BlackBerry mobilnim uređajima

Izvor: PRObjave.com, 31.Okt.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravljanje BlackBerry mobilnim uređajima

Kompanija BlackBerry, lider u oblasti proizvodnje poslovnih pametnih telefona, predstavila je novi put razvoja mobilnog računarstva, odnosno korišćenja svih prednosti koje imaju računari i brze elektronske komunikacije - preko BlackBerry uređaja. Kao što novi proizvod, BlackBerry Passport, predstavlja ulaznicu za novu biznis klasu, tako i jedinstveni pristup koji neguje BlackBerry pri kreiranju mobilnih uređaja predstavlja prekretnicu u razvoju mobilne sigurnosti i mogućnosti upravljanja pametnim telefonima.
Poput ostalih mobilnih operativnih sistema koji su zasnovani na konceptu multimedije i vrhunskog korisničkog iskustva, BlackBerry je izgradio poslovnu platformu koju odlikuju sigurnost i rentabilnost, sa naglaskom na jednostavnost korišćenja i najvišim stepenom poštovanja privatnosti.
Konačni rezultat je nedavno predstavljen u vidu BlackBerry sistema menadžmenta mobilnih uređaja (Blackberry Mobile Device Management system), koji pretvara ključno iskustvo iz BlackBerry operativnog sistema na Apple, iOS, Google-ov Android i Microsoft-ov Windows.
Znanje i iskustvo su ključni faktori za uspeh, a to važi i za upravljanje i sigurnost mobilnih uređaja. „Education - Mobile Device Management Academy" je zajednički poduhvat nastao razmenom iskustava na internacionalnom nivou, sa međunarodno priznatim lokalnim stručnjacima koji su profesionalci u izradi jedinstvenih i sigurnih mobilnih ekosistema uz garantovan kvalitet i jednostavnost korišćenja.
Kompanije, pojedinci i društvo u Srbiji predstavljaju jedan od vodećih obrazaca razvoja mobilne industrije. Kompanija BlackBerry i Ingram Micro Mobility (ekskluzivni distributer za BlackBerry u regionu Centralne i Istočne Evrope), izabrali su servis Begram za jednog od ključnih partnera za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne, s obzirom na to da je specijalizovan za pružanje usluga integracije IT rešenja ka krajnjim korisnicima. Begram servis je specijalizovan za pružanje vrhunske usluge integracije, koordinacije i razvoja uz izbor optimalnih rešenja posebno prilagođenih svakom pojedinačnom korisniku. Putem „cloud" infrastrukture, mogu da obezbede uslugu hostovanja za BlackBerry uređaje i izrade sigurna rešenja specijalno kreirana za sektor malih i srednjih preduzeća, korporacije i vladine institucije.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Ana Popović
Email: ana.popovic@ruskinhunt.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.