U Beogradu predstavljen Blackberry Enterprise Server 10

Izvor: PRObjave.com, 27.Jun.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu predstavljen Blackberry Enterprise Server 10

Ingram Micro mobility, prioritetni partner kompanije BlackBerry, i Begram servis, oficijelni BlackBerry partner u Srbiji, organizovali su trodnevnu obuku za najznačajnije poslovne partnere u oblasti mobilnog poslovanja. Događaj je predstavljen kroz instalacije, upravljanje i rešavanje problema na primeru BlackBerry Enterprise Server 10 okruženja. Kako se Srbija smatra tehnološki naprednom zemljom u oblasti mobilnog poslovanja, regionalni trening održan je u Beogradu.
Najnoviji BlackBerry bezbedonosni i upravljački sistem rešenje je koje se primenjuje na različite platforme kao što su Android, iOS, a pruža i mogućnost povezivanja sa Windows platformom u budućnosti. Rešenje razdvaja poslovne i privatne podatke na mobilnom uređaju, te je podržan i od strane vrhunskih proizvođača mobilnih telefona kao što su Samsung, Apple, HTC, LG, Sony, BlackBerry i drugi.
Enterprise mobile management (EMM) jedna je od najznačajnih tema ovih dana, ne samo zbog brzog razvoja mobilnog poslovanja, već i zbog visoke potražnje za sigurnost privatnih podataka. BlackBerry, kao pionir EMM segmenta, predstavlja pouzdanog partnera s obzirom da poseduje najveću instaliranu bazu i vrhunsku ekspertizu u oblasti zaštite podataka i upravljanja mobilnim uređajima.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Ana Popović
Email: ana.popovic@ruskinhunt.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.