Ruskin & Hunt - 6 godina unapređenja struke

Izvor: PRObjave.com, 14.Jan.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ruskin & Hunt" - 6 godina unapređenja struke

Agencija za odnose sa javnošću, "Ruskin & Hunt", obeležava danas 6 godina uspešnog poslovanja, kontinuirano radeći na unapređenju kvaliteta struke. Tokom protekle godine Agencija je zabeležila odlične poslovne rezultate i uspostavila važna strateška partnerstva u zemlji i regionu. Uprkos izazovima koje tržište komunikacija postavlja pred sve predstavnike struke, evidentan je uspeh koji je Agencija postigla unapređenjem poslovanja i nastavkom ekspanzije u zemlje regiona.
Tokom višegodišnjeg poslovanja, "Ruskin & Hunt" tim nastojao je svakodnevno da deluje u skladu sa sloganom "Sve je lako samo treba znati". U svaku novu poslovnu godinu, tim je ulazio ambiciozniji i iskusniji, kontinuirano podižući standarde i postavljajući više ciljeve.
Zaposleni Agencije dugogodišnji su stručnjaci iz oblasti komunikacija, strateškog planiranja, marketinga i dizajna, koji posvećeno slede vrednosti utvrđene od samog osnivanja. Agencija uspešno sarađuje sa klijentima iz različitih oblasti, poput IT industrije, prehrambernog sektora, farmaceutske industrije, finansijsko-bankarskog sektora i drugo.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.