Ruske borbene i taktičke čizme su stigle u Srbiju

Izvor: PRObjave.com, 21.Jun.2023, 13:51

Ruske borbene i taktičke čizme su stigle u Srbiju

Nakon duže pauze u ponudi web sajta militaryshop.rs od danas se ponovo nalaze čizme iz Rusije pa obuću brenda E-Pro možete izabrati u crnoj ili zelenoj boji po primamljivoj ceni sa brzom isporukom na vašu adresu.
Pod imenom E-Pro Grizli krije se serija obuće koja veliku popularnost i primenu nalazi kod ljubitelja taktičke obuće i obuće za planinarenje. Čvrsta konstrukcija u kombinaciji sa fleksibilnim pokretom koji omogućava komfor u toku hodanja čini ovu cipelu idealnom za pripadnike vojske i policije koji od svoje opreme očekuju izdržljivost i udobnost.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Jako smo uzbuđeni što je u naš asortiman ponovo ulistiran neki Ruski brend obzirom da smo imali veliki uspeh sa njihovom obućom na domaćem tržištu. Ovaj model odlikuju kvalitetni mateirjali i dizajn koji je jako popularan danas među svim ljubiteljima boravka u prirodi ali i u urbanim sredinama."
Model u zelenoj boji poseduje membranu od kevalra što tabanici ove čizme daje mogućnost da zaustavi prodiranje oštrih predmeta poput eksera, stena, trnja i slično.
Na sledećem linku može se pogledati ponuda Ruskih čizama E-PRO: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/obuca/vojne-cizme/e-pro-rusija/

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.