Izvor: PRObjave.com, 01.Sep.2009, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Publika bira kanal sa koga će primati infomacije

1. Kako bi ukratko najavio svoje predavanje na BlogOpenu?
Live Blogging. Kraće i ne može.
Govoriću o nečemu što svako od nas u velikoj meri i već radi. Internet je svuda, u svakom trenu i na svakom mestu. Evo, odgovor na ovo pitanje pišem u jednom od gradskih parkova u Skopju uz penzionere oko mene i sa lap topom u krilu. Govoriću o alatkama, pristupu i praktičnosti blogiranja uživo, kako primer veoma važnog kanala za komuniciranje (kanal za diskusiju), posebno na događajima kao što je i BlogOpen.
2. Kakvi su bili tvoji blogging počeci?
Verovatno kao i svaki drugi u to vreme, napravio sam account, pisao sam nešto, nisam baš bio siguran šta radim, bilo je i pomalo naivno. Ovo se dešavalo negde 2005 a ideja je bila da kreiram kanal na kome će se razmenjivati informacije i stavovi mojih kolega sa postidplomskih studija iz komunikacija.
Ali, kao što obično stvari ne ispadnu kako planiraš, sada je komunikacii.net blog sa dva autora i 1300 postova iza sebe. To je blog koji nama nosi motivaciju za konitnuiranu profesionalnu nadogradnju i praćenje trendova i događaja iz oblasti medija, a pre svega novih medija. I da ne zaboravim, indirektno blog nam je doneo i puno angažmana, pozitivni publicitet i svakako puno novih prijateljstava.
3. Tvoja poruka blogerima i ostalim (potencijalnim) posetiocima BlogOpena?
Kao i za ostale stvari u životu mora se biti uporan. Znati cilj i kontinuirano raditi ka njegovom ostvarivanju. Što se tiče blogosfere konkretno, mora se i preporučiti da se bude prisutan na svim mogućim mestima. Mora se biti prisutan na blogu, Facebooku, Twitteru, Youtube-u" Danas, onaj koji kreira poruku ne bira gde će ga publika čitati, već obratno. Danas publika bira kanal sa koga će primati infomacije.
Ako želite imati publiku mora vas imati na što više kanala.
Blogopen.eu

Web: www.blogopen.eu

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.