Predstavljanje novih modela lanaca za sneg za vozila

Izvor: PRObjave.com, 21.Jan.2020, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje novih modela lanaca za sneg za vozila

Firma GAJ d.o.o. iz Kraljeva posluje na tržištu Srbije i jugoistočne Evrope od 1990.godine. Naša delatnost je prodaja svih vrsta pneumatika a već 8 godina se bavimo i uvozom i prodajom lanaca za sneg za radne mašine, kamione i autobuse.
Lanci za sneg čine sastavni deo zimske opreme za vozila, pa kako bismo adekvatno odgovorili na zahteve tržišta Srbije i regiona u svojoj ponudi imamo lance različitih proizvodjača, kvaliteta i cenovnog ranga.
Distribuiramo lance fabrike Sila a uvozimo i distribuiramo lance austrijskog proizvođača Pewag i turskog proizvođača SDL.
Od decembra 2019. godine postajemo zvanični uvoznik i distributer lanaca za sneg, šumarstvo i kamenolome kompanije SDL iz Turske koji su se pokazali svojim odnosom kvaliteta i cene kao odlično rešenje za cenovno zahtevna tržišta našeg regiona.
U ponudi imamo lance za sneg za radne mašine (bageri, damperi, utovarivači, dizalice, traktori) kao i lance za sneg za kamione/autobuse, dostavna i 4x4 vozila.
Na stanju obično imamo nekoliko standardnih dimenzija za kamione/autobuse i dostavna vozila kao i za traktore i radne mašine kao što su 17.5-25 , 16.9-28, 20.5-25, 23.5-25 itd.
Pored lanaca za sneg, od ove sezone u ponudi imamo i čarape za točkove M-Tech koje odlikuje dobar kvalitet i pristupačna cena. Čarape su se pokazale kao odlična alternativa lancima za sneg za putnička vozila.

Informacije o preduzeću GAJ doo iz Kraljeva
GAJ d.o.o. iz Kraljeva posluje na tržištu Srbije i jugoistočne Evrope od 1990.godine. Naša delatnost je prodaja svih vrsta pneumatika za moto, putnički, poluteretni i teretni program kao i za industrijske mašine i poljoprivredni program.
U našoj ponudi možete pronaći gume za kamione, autobuse, radne mašine, kombi i dostavna vozila kao i za putnički , 4x4 i moto program. Dugogodišnje iskustvo u prodaji guma i široka ponuda brendova različitog kvaliteta i cenovnog ranga nam omogućavaju da svakom klijentu možemo da preporučimo adekvatan pneumatik prema zahtevu.
Pored guma u našoj ponudi se nalaze i lanci za sneg za sve tipove vozila, felne za kamione i autobuse, gumene gusenice za minibagere kao i reflektujuće trake za obeležavanje vozila. Program Kalori konvektorskih grejača za vozila za zagrevanje kabine ili salona vozila, krovne ventilatore za poboljšanje ventilacije u vozilu kao i pomoćne klima uređaje za vozila, distribuiramo na teritoriji Srbije već preko 15 godina.
Više o lancima za sneg možete saznati na sledećem linku.
Kontakt podaci:
www.gaj.rs
office@gaj.rs
Instagram - @gaj_gume
Youtube - youtube.com/gajkraljevo
FB - facebook.com/GAJ.gume
GAJ d.o.o.
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel: +381-36-311-141 , +381-64-615-7007
Fax: +381-36-232-605
Email: office@gaj.rs
Web: www.gaj.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.