Petrovac na Mlavi - Melem od čistog vazduha

Izvor: PRObjave.com, 12.Jun.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovac na Mlavi - Melem od čistog vazduha

Povećava se broj stranih turista zainteresovanih za etno turizam u Petrovcu na Mlavi. Statistika pokazuje da je seoski turizam jedina turistička grana koja u Evropi beleži rast tokom finansijske krize. Etno sela u Srbiji su sve popularnija, što pokazuje i veći broj stranih turista, ali i Beograđana u "Smeštaju Jenić" u Petrovcu na Mlavi.
Čist vazduh kao melem za bolesti disajnih organa!
Vlasnik kompleksa "Smeštaj Jenić" Neviša Jenić koji je prvi pokrenuo seoski turizam u Petrovcu na Mlavi kaže: - Kod nas dolaze ljudi iz Švajcarske, Austrije, Rusije, Rumunije željni odmora, tišine i čiste sredine bez industrije. On dodaje da osim stranaca, ovaj kraj posećuju i Beograđani i Novosađani. Vlasnik ovog etno smeštaja ističe da očekuje još veći broj gostiju, kao i dalji razvoj seoskog turizma, a samim tim i više zaposlenih u turističkoj grani. Turisti sve više dolaze zbog zdravstvenih problema bolesti kože, kostiju ili disajnih organa, jer adekvatnim tretmanom u banji "Ždrelo" i vazdušnoj banji na "Malom Vukanu" olakšaju se bolovi i leče ove tegobe.
Vlasnik kompleksa, Neviša Jenić, izdvaja primer Novosađanke, koja posle operacije grla nije mogla da govori i posle tri dana boravka u ovoj čistoj sredini, glas joj se normalizovao i zdravstveno stanje popravilo.
Beograđani se sve više opredeljuju za etno turizam u ovom kraju zbog dobrog puta na relaciji Beograd - Bor i čiste sredine. U okolini se nalaze različite znamenitosti, manastiri, obeležja stare balkanske kulture, narodnih običaja, starih zanata i tradicionalne arhitekture. Ovaj kraj je pogodan i za sve ljubitelje lova i ribolova, u ponudi su lov na lovištima Tresta i Krilaša i ribolov na jezerima i reci Mlavi.
"Smeštaj Jenić" je objekat na ulazu u Gornjačku klisuru, samo nekoliko stotina metara od banje "Ždrelo". Smeštaj kapaciteta od 30 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (svaka soba ima terasu, kupatilo, parno grejanje, internet, TV), restoran sa trpezarijom od 40 mesta, zajedno sa brojnim drugim sadržajima garantuju vam oporavak i ponovni dolazak.
Kod nas niste gosti, kod nas postajete domaći!
Link: http://www.poslovnivodic.com/smestaj-jenic-zdrelo-petrovac-na-mlavi.html
Smeštaj Jenić
Ždrelo
123000 Petrovac na Mlavi
Tel: +381 63 7805961
Email: info@smestaj-jenic.rs

Kontakt:
Neviša Jenić
Email: info@smestaj-jenic.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.