Izvor: PRObjave.com, 14.Sep.2010, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Evropske nedelje mobilnosti

U okviru Evropske nedelje mobilnosti i Svetskog dana bez automobila Biciklistički klub Fruškogorac organizuje niz akcija i manifestacija pod sloganom PUTUJ PAMETNIJE, ŽIVI BOLJE kojima se u potpunosti prihvataju principi najnovije politike mobilnosti razvijene od strane Evropskih institucija.

Najznačajnije učešće gradova u 2009. godini se videlo u Austriji, Španiji, Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj i Češkoj. U Evropi je 2181 grad uzeo učešće u obeležavanju nedelje mobilnosti i očekuje se sličan konačan broj i za 2010. godinu. U želji da naš grad bude jedan među tim modernim gradovima Evrope upućujemo poziv za prisustvo na otvaranju Evropske nedelje mobilnosti u prostoru SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici koje će se održati 16. septembra 2010.godine sa početkom u 11 sati.

U okviru otvaranja Evropske nedelje mobilnosti biće predstavljen program akcija i priredbi u kojima će se obeležiti Evropska nedelja mobilnosti. Oočekuje se da sve institucije i građani svojim prisustvom i masovnim učešćem daju svoj doprinos uspešnoj poziciji grada Novog Sada među gradovima Evrope.
Biciklistički savez Vojvodine
Masarikova br. 25
21000 Novi Sad
Tel: ++381 21 504 538
Fax: ++381 21 504 538
Email: bsv@neobee.net
Web: www.cycling.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Fruškogorac" organizuje akciju "Evropska nedelja"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2010

NOVI SAD -..Biciklistički klub "Fruškogorac" i njegov predsednik Marko Cigić biće u četvrtak domaćini predstavnicima medija u prostorijama SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici...Ovaj vredni kolektiv iz Sremske Kamenice, uključio se u organizaciju "Evropske nedelje mobilnosti" i "Svetskog dana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.